FOARTE IMPORTANT‼️❗️Webinar de Management Didactic

Pentru pregătirea probei orale (interviu)⚠️ a Concursului pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct în instituțiile de învățământ preuniversitar și realizarea ✅unei strategii de top pentru dezvoltarea școlii dumneavoastră, vă invităm la webinarul de luni, 14 martie 2022, ora 17:00, care se va desfășura în Campusul Virtual e-evaluare.ro și pe platforma Zoom, transmis direct pe YouTube, fiind organizat de Asociația Culturală Europea.

✍🏻 Formular de înscriere: https://forms.gle/mLWhkX3HnspArzp99

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

E toamnă… iar Clubul nostru de limba rusă - care va funcționa în cadrul Asociației Culturale Europea - își redeschide larg porțile pentru admiterea de noi elevi, curioși ori pasionați de limba rusă!

În vederea înscrierii, fondatorii, doamna profesor emerit Eugenia Crețanu și profesorul Alexandru Mîță, vă invită să completați acest formular până luni, 27 septembrie 2021, ora 23:00.

Formularul de înscriere se adresează INCLUSIV membrilor de anul trecut, așadar toți doritorii de a deveni sau REdeveni elevi ai Clubului de limba rusă TREBUIE să completeze acest formular!

Clubul de limba rusă se adresează elevilor din toate județele țării, din Republica Moldova și din Ucraina, iar pentru versiunea online vom folosi Zoom, Campusul Virtual E-evaluare.ro și Kinderpedia!

 Добро пожаловать в клуб русского языка!

Fiți bineveniți la Clubul de limba rusă!

https://forms.gle/4P9UoSFKAbhwArpL9

------------------------------------------------------------------------------

‼️❗️Webinare de Management Didactic. Teste și sinteze de Management pentru pregătirea ⚠️concursurilor de director și director adjunct în instituțiile de învățământ preuniversitar

În organizarea Asociației Culturale Europea, vă recomandăm o serie de webinare dedicate managementului didactic și care demarează✅ în perioada 8-9 octombrie 2021(prima serie).

Vă propunem studierea și valorificarea cunoștințelor din bibliografia recomandată pentru concursurile de directori și directori adjuncți pentru instituțiile de învățământ preuniversitar, care se vor organiza în curând.

Vom realiza teste și sinteze din materia pentru proba scrisă, vom reliefa ceea ce este important și vom contura împreună care sunt elementele pe care ar trebui să le includeți în strategia de management pe care o veți prezenta la proba orală.

✍🏻Formular de înscriere: https://forms.gle/FMvka1Yg6k1YxRJN6

❗️Termen de înscriere pentru prima serie: joi, 7 octombrie 2021.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care au optat pentru expedierea prin curier a Atestatului de formare rezultat în urma participării la webinarul de Management Didactic, formularul pentru indicarea adresei se află pe linkul următor: https://forms.gle/7QkeP2on2dXALWt47

Vă rugăm să-l completați până duminică, 10 octombrie 2021 !

Iată care sunt detaliile de conectare la evenimentul de formare dedicat Managementului Didactic, organizat în special pentru aspiranții la funcția de director în învățământul preuniversitar:

1)    vom desfășura webinarele de Management pe 8 și 9 octombrie 2021 pe Zoom + Canalul YouTube Campus Virtual RED https://www.youtube.com/channel/UCfmqizpm6jV-Zy1lGF5Bv9A , la care vă recomandăm să vă abonați pentru a fi la curent cu programul transmisiunilor noastre directe! Am programat webinarele pe 8 și 9 octombrie 2021, la 17:00, pentru a putea realiza testele din toată materia - destul de vastă, de altfel, pentru concursul de directori; deci tot ce aveți de făcut este să vă conectați la YouTube cu contul dumneavoastră Google pentru a putea interacționa în timpul transmisiunii directe. Transmisia de pe 9 octombrie se va realiza doar dacă nu epuizăm materia pregătită pentru vineri, 8 octombrie.

2)    Acelora din dumneavoastră care care nu aveți cont în Campusul Virtual E-evaluare.ro https://e-evaluare.ro , vă recomandăm să vă creați unul până pe 8 octombrie 2021 fiindcă acolo este amplasat spațiul de curs cu teste de Management Didactic.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Curs de Management Strategic tip webinar (10 ore de formare, 2-3 septembrie 2021)

Înscriere: https://forms.gle/QqaGbwEwKY9XdVw88

Stimați colegi,

Pentru a pregăti în mod profesionist începerea noului an școlar, vă propunem un nou curs de Management cu aplicabilitate în sistemul de învățământ, pe parcursul a două webinare desfășurate în după-amiezile zilelor de 2 și 3 septembrie 2021.

Organizat de Asociația Culturală Europea în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Vaslui, cursul intitulat „Management strategic pentru sistemul de învățământ. Ameliorarea proceselor, anticiparea și diminuarea riscurilor” (10 ore de formare) vă va sprijini în înțelegerea noțiunilor fundamentale ale teoriei si practicii domeniului, respectiv a conceptului de risc cu detaliere specifică pe categoriile majore, pentru a realiza cu o mai mare acuratețe documente programatice precum planurile manageriale sau formularele de solicitare de finanțare pentru proiecte interne sau internaționale.

Formularul de înscriere se află pe linkul de mai jos: îl puteți completa DOAR până pe 1 septembrie 2021. Detalii aflați pe site-urile https://e-evaluare.ro și ccdvaslui.ro! Deoarece locurile sunt limitate, vă sfătuim să vă înscrieți cât mai repede!

Formular de înscriere: https://forms.gle/QqaGbwEwKY9XdVw88

Film de promovare: https://youtu.be/SqUVIobIwYE

Webinare – Management strategic – linkurile testelor

2 septembrie 2021

Test 1 - https://forms.gle/sZAx7wXu8hULyNRdA

Test 2 - https://forms.gle/sb5bXQtjXd1MtZTM9

 

3 septembrie 2021

Test 3 - https://forms.gle/8AoSisAcwuVTnTSk9

Test 4 - https://forms.gle/6uGekm83iFzj8vht5

 

Chestionar de satisfacție: https://forms.gle/gxkvWUhimk5hXq7E6

 

  1. Curs de noi tehnologii tip webinar (10 ore de formare, 6-7 septembrie 2021)

Înscriere: https://forms.gle/6p2yvWNiFKR5SSWi8

Dragi colegi, după o vacanță binemeritată, va trebui să fim pregătiți pentru noul an școlar și din perspectiva unei integrări prietenoase a programelor și instrumentelor de lucru online în activitatea noastră didactică. Astfel, pe 6 și 7 septembrie 2021 după-amiaza, vă invităm la cursul de formare, derulat sub formă de webinare și intitulat „Sisteme de gestionare electronică a învățării. Noi competențe pentru predarea online și folosirea judicioasă a noilor tehnologii în procesul didactic” (10 ore de formare). Vom încerca, așadar, să umanizăm relația complexă cu noile tehnologii în sistemul de educație.

Formularul de înscriere se află pe linkul alăturat și poate fi completat doar până pe 1 septembrie 2021! Detalii aflați pe site-urile noastre, e-evaluare.ro și ccdvaslui.ro

Vă așteptăm!

Formular de înscriere: https://forms.gle/6p2yvWNiFKR5SSWi8

Film de promovare: https://youtu.be/wa6TcDrr7_M